Schilderworkshops

NIEUW!

Wow! Met zo'n vrolijk schilderij houden we dat zomerse gevoel nog wel even vast! Pak je agenda en plan die gezellige, creatieve middag met je vriendinnen, (schoon)zussen of collega's! We maken dit schilderij in frisse kleuren en met thema’s die bij dit jaargetijde passen. Heb je zelf een idee om in dit schilderij te verwerken: dat kan! Laat het weten, dan bekijken we de mogelijkheden.

Met minimaal 4 en maximaal 6 personen gaan we aan de slag en hebben in een middag een prachtig kunstwerk gemaakt! We schilderen met acrylverf op een doek van 50x50 cm en werken met sjablonen, dus zèlfs voor degene, die minder creatief is, is dat heel goed te doen!

Kosten
4 personen : € 40,00 p.p.
5 personen : € 35,00 p.p.
v.a. 6 personen : € 30,00 p.p.

Daarnaast is het nog steeds mogelijk om een schilderij “Volle Dames” of “Blonde Meiden” te maken!

Met minimaal 4 en maximaal 6 personen gaan we rond 13.00 uur aan de slag en hebben om ongeveer 17.30 uur een prachtig kunstwerk gemaakt!
We schilderen met acrylverf op een doek van 50 x 50 cm en werken met sjablonen, dus ook voor degene, die minder creatief is, is dat heel goed te doen!

Kosten
4 personen : € 40,00 p.p.
5 personen : € 35,00 p.p.
v.a. 6 personen : € 30,00 p.p.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@vankasjanaardemuur.nl of een bericht via Facebook: Van Kasja naar de Muur. Geef daarbij aan met hoeveel personen je de workshop wilt volgen en in welke plaats je woont.

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe workshops, like dan mijn Facebook pagina: Van Kasja naar de Muur.

Workshop op maat
Heb je zelf een voorstel voor een datum, een idee of wil je misschien gezamenlijk één schilderij maken? Dat kan! Neem even contact op, dan bekijken we de mogelijkheden.